Enel PS, kao inženjerska kuća, većinu svoje energije usmerava ka kompleksnim rešenjima prilagođenim biznisu korisnika, što vama omogućava da se fokusirate na svoje osnovno poslovanje.

O nama

Srećan Uskrs!
Vaš ENEL PS!

 

 

 St. Patrick's Day - Energija koja se širi!
Danas je naš dan, danas je dan naše kompanije, danas je naš rođendan!

Hvala za 27 godina poverenja!
27 godina BESPREKIDNO SA VAMA
#ostajemosavama
Vaš ENEL PS!

 

Danas je važno preneti poruku nežnosti – jer ona nosi žensku snagu i energiju!

Srećan vam 8. mart

 

Preko dvadeset godina iskustva u oblasti servisiranja i održavanja uređaja energetske elektronike i opreme, projektovanja i proizvodnje elektronskih uređaja i instaliranja UPS sistema je za nama. Tokom tog perioda, pozicionirali smo se kao vrhunska kompanija koja nudi moderan dizajn, planiranje i izgradnju Data Centara/Kompleksnih sistema, kao i njihovo održavanje i servisiranje. Standardizovanjem procesa rada, uvođenjem vrhunskih stručnjaka u naš tim, na čijem čelu su neki od najboljih inženjera u svojim oblastima ekspertize, stvorena je snažna profesionalna baza znanja i iskustva. Kreirajući rešenja prema potrebama klijenata i njihovim ciljevima, pratimo i primenjujemo napredna tehnološka rešenja, metodologije i svetski priznate tehničke standarde, održavamo i servisiramo kompleksne sisteme, pružamo usluge konsaltinga, imajući u vidu poslovne uspehe korisnika, optimizaciju njihovih resursa, kao i uštede novca i energije.

Naša vizija

ENEL PS je stalno povećanje snage na tržištu kroz znanje koje će prepoznati i korisnici i konkurencija kao i vodeće svetske kompanije iz oblasti energetske elektronike.

 

Naša misija

ENEL PS je da mobiliše energiju zaposlenih, podstakne njihovu inovativnost, kreativnost i oslobodi stvaralački potencijal svakog pojedinca da bi vrednost za korisnika bila veća od očekivane.

Vrednosti u koje verujemo

  • Znanje
  • Kvalitet
  • Inovativnost
  • Timski rad

Naš tim

Naš tim čini više od 100 zaposlenih, ljudi od duha i energije, čije znanje i predanost su utkani u uspehe kompanije ENEL PS, u projekte koji sačinjavaju listu poslovnih dostignuća firme. Naši projekt menadžeri i inženjeri u potpunosti ispunjavaju zahteve projekta za energetskom efikasnošcu i optimizacijom troškova kroz tehnička rešenja, planiranje, opremanje i izgradnju, kao i održavanje.

 

Delatnost

Razvijamo se u dva osnovna pravca, od kojih je jedan usmeren ka Data Centrima i kompleksnim sistemima, kao i svim uslugama vezanim za njih, a drugi pravac razvoja je servisno održavanje uređaja energetske elektronike uključujući preventivno održavanje i incidentnu popravku. Tu spada i održavanje svih komponenti rashladnih uređaja, agregata i UPS uređaja, sa definisanim vremenom odziva na terenu (Service Level Agreement - SLA). Kombinujući ekspertska znanja i dokazane rezultate na polju realizacije Data Centara/Kompleksnih sistema, ENEL PS se pozicionirao kao lider, pružajući širok spektar usluga kao odgovore na potrebe svojih klijenata. Naša sposobnost da obezbedimo realizaciju projekta po sistemu „ključ u ruke“ predstavlja dodatnu vrednost za naše klijente.

Akumuliranim znanjem i praksom nas i naših partnera obezbeđujemo pouzdana rešenja i najkvalitetniju opremu. Inženjering, montaža i puštanje opreme u rad, kao i integracija sistema sastavni su deo naše ponude. Zadovoljni klijenti i ekstenzivna lista referenci najbolje ilustruju našu inženjersku podršku poslovnim procesima. Školovani, sertifikovani i tehnički opremljeni serviseri su naš oslonac, kako za montažu, puštanje u rad, tako i za intervencije u garantnom i vangarantnom roku. ENEL PS je kompanija specijalizovana za projektovanje i izgradnju Data Centara za telekomunikaciona preduzeća, javne institucije, zdravstvene i finansijske sisteme, industrijske objekte i postrojenja elektroprivrede. Ukratko, sve one kojima je potrebna pouzdanost i kontinuitet poslovanja.