Enel PS, kao inženjerska kuća, većinu svoje energije usmerava ka kompleksnim rešenjima prilagođenim biznisu korisnika, što vama omogućava da se fokusirate na svoje osnovno poslovanje.

IT rekovi

Data Centar velike gustine energije i mrežnih aplikacija zahteva i novu generaciju rekova i rekovske opreme. Prilikom dizajniranja Data Centra, rekovi omogućavaju potpuno sigurno i nezavisno okruženje za smeštaj IT opreme. Dimenzije i velika statička nosivost rekove čini pogodnim za ugradnju najnovije generacije servera i distributivne opreme.

Pružaju maksimalnu fleksibilnost i mogućnost dodavanja proširive opreme – kompatibilnih dodataka kao sto su police, dodaci za horizontalni i vertikalni kablovski razvod, patch paneli, sistemi za poboljšanje hlađenja, blanking paneli, krovni nosači kablova i sl.

NetShelter SX - rek za različite namene i okruženja

Rek je optimizovan za jednostavnu instalaciju, upravljanje kablovima, integraciju distribucije napajanja, i velikog protoka vazduha.

Raznovrsna primena: od smeštanja računarske i mrežne opreme visoke gustine, do emisione i audio-video tehnike, sa fokusom na hlađenje, distribuciju napajanja, vođenje kablova i nadzor okruženja, stvara pouzdano okruženje za montažu kritične opreme. 

 

NetShelter SV -univerzalni rek

Namenjen je za nisku do srednju gustinu servera i mrežne opreme sa osnovnim funkcionalnostima koje zadovoljavaju osnovne zahteve za montažu IT opreme u raznovrsnim IT okruženjima. Namenjen je za kancelarije i prostor koji nije namenjen isključivo ICT opremi. Akustički prostor u zatvorenom kabinetu omogućava smeštaj IT opreme prema potrebama.